Welkom bij Instituut Bo

Germaine de Capuccini

Ontdek de wereld van Germaine de Capuccini. Het Spaanse topmerk heeft een uitgebreid gamma aan behandelingen en producten. De combinatie van natuurlijke ingrediënten en een steeds vernieuwende technologie maakt het mogelijk om telkens weer invloedrijke cosmeticaproducten op de markt te brengen. Het luxemerk wordt verdeeld in meer dan 80 landen en dit in de meest exclusieve schoonheidsinstituten.

In het instituut bieden wij u een waaier van doelgerichte verzorgingen met de nadruk op verjonging.

In de vorm van de meest innovatieve cosmetische actieve bestanddelen die er op de markt zijn, biedt Germaine de Capuccini je geavanceerde anti-aging-gelaatscosmetica die aangepast is aan de behoeften van jouw huid.

Uitstekende behandelingen in het instituut, uitgevoerd door ons met behulp van een unieke toepassingsmethode: de KIREI METHODE, die de behandelingen tot een werkelijk deskundige verzorging maakt. Vanaf de eerste behandeling zal je kunnen genieten van een werkelijke verjonging van jouw huid.

Om de resultaten van deze behandeling krachtiger te maken, biedt Germaine de Capuccini je bovendien producten aan om de behandelingen thuis verder te zetten en te ondersteunen, die de gelaatsbehandeling tot een authentiek ritueel van jeugdigheid en schoonheid maken.

Verwen jezelf en dompel je onder in een van deze unieke verzorgingen.